همه چیز درباره انواع ویزای کانادا
شاید به دلیل امتیازاتی که کشور کانادا دارد، از جمله تحصیل آسان، سطح رفاه نسبی، طبیعت بکر، فرصتهای بی نظیر شغلی، حمایت در زمینه سرمایه گذاری، برخورداری از سایر امتیازات شهروندی، فرهنگ سازگار و غیره، زندگی در کانادا را برای هدف کوتاه مدت یا بلند مدت در نظر گرفته باشید. با این حال پیش بینی شما چه برای مسافرت کوتاه مدت باشد یا مهاجرت دائم به کانادا، باید مجوز ورود به این کشور را داشته باشید که به این مجوز ویزا میگویند. در این مقاله شما را با انواع ویزای کانادا و تفاوت آنها آشنا می کنیم.
دریافت ویزا، یکی از مهمترین شرایط ورود به یک کشور است و نیازمند تلاش فراوان. اگر شما نیز تصمیم دارید اقدام جدی داشته باشید بهتر است با انواع ویزای کانادا آشنا شوید. یک انتخاب درست و اصولی شما را به نتیجه مطلوب میرساند و از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری میکند. پیش از آنکه اقدامات نهایی مهاجرت انجام شود باید بستر اولیه آن فراهم شود.
انواع ویزای کلی کانادا را بشناسید
در حالت کلی دو نوع ویزای کانادا وجود دارد که انواع ویزا در زیر مجموعه این دو بخش قرار میگیرند. ویزای دائم و موقت به عنوان ویزای پایه قرار میگیرند.
- ویزای دائم: ویزای دائم به ویزایی گفته میشود که نیاز به تمدید نداشته باشد و متقاضی اجازه سکونت و حضور در کشور کانادا را به صورت دائمی دارد. این ویزا میتواند پس از طی شدن چندین ویزای موقت، به دست آمده باشد.
- ویزای موقت: برخلاف ویزای دائم، برای این نوع ویزا، بازه زمانی مشخص شده است و پس از پایان زمان مقرر یا متقاضی بایستی ویزای موقت خود را تمدید کند و یا کشور کانادا را ترک کند. در واقع این نوع ویزا به افرادی تعلق میگیرد که قصد حضور کمتر از یکسال را در کشور کانادا دارند. بازه زمانی تعیین شده برای ویزای موقت، حداکثر 6 ماه است. شرایط استفاده از ویزای موقت کانادا به صورتی است که برخی از آنها تنها امکان اجازه ورود برای یکبار را به متقاضی میدهند و برخی دیگر اجازه ورود چند بار.
اخذ ویزای کانادا
معرفی انواع ویزای جزئی
ویزای کلی کانادا که به دو صورت موقت و دائم هستند، از زیرمجموعههای دیگری تشکیل شدهاند که هر متقاضی با توجه به شرایط و امتیازی که کسب کرده است، میتواند بر اساس یکی از آنها اقدام کند. گرچه عملکرد اصلی همه آنها یکی است و حضور متقاضی مشروط به صدور آن است اما مدت زمان و نحوه استفاده از آن متفاوت است و بر همین اساس ویزای تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، تولد فرزند، توریستی و غیره در لیست انواع ویزای کانادا قرار گرفتند که همه آنها نیازمند سپری شدن پروسه اخذ ویزا است. در ادامه با آنها آشنا میشویم. مشاوران ما میتوانند جزئیات بیشتری را در اختیار شما قرار دهند.
معرفی ویزای توریستی کانادا
همانطور که از اسم این نوع ویزا مشخص است، صرفاً برای سفر و با هدف گردشگری صادر میشود. این نوع ویزا در دسته ویزای موقت قرار میگیرد و حداکثر 6 ماه اعتبار دارد و به محض پایان تاریخ اعتبار، متقاضی ملزم به ترک خاک کانادا است. علاوه بر گردشگری، برخی از متقاضیان از این ویزا برای تولد فرزند خود نیز استفاده میکنند تا در آن زمان بتوانند از امتیاز شهروندی کانادا برای نوزادشان استفاده کنند. در این صورت نوزاد متولد شده در خاک کانادا، از حقوق شهروندی برخوردار خواهد بود.
برخی از افراد تصور میکنند که با تولد نوزاد، والدین نیز از حقوق شهروندی برخوردار میشوند در صورتی که این گونه نیست و باید از دیگر انواع ویزای کانادا، روشهای مهاجرتی و اقامت اقدام کنند. دیپلماتها یا کارمندان برخی شرکتها برای انجام برنامههایشان از ویزای توریستی استفاده میکنند. هنرمندان و ورزشکاران نیز برای حضور در مسابقات و یا ورکشاپهای آموزشی از این نوع ویزا استفاده میکنند.
حداکثر اعتبار ویزای توریستی به مدت 6 ماه است ولی متقاضی میتواند مجدداً آن را تمدید کند. یکی از امتیازاتی که کانادا برای متقاضیان ویزای توریستی در نظر گرفته، سوپر ویزا نام دارد که اغلب به افرادی که خانوادههایشان در کانادا زندگی میکنند و اقامت دائم دارند، این فرصت داده میشود تا زمان بیشتری را کنار خانوادهشان سپری کنند.
معرفی ویزای تحصیلی کانادا
یکی دیگر از انواع ویزای کانادا، ویزای تحصیلی است که دانشجویان در هر مقطعی میتوانند از آن استفاده کنند و دوره تحصیل خود را سپری کنند. از آنجا که تحصیل در کانادا یکی از زیربناهای اصلی دریافت اقامت دائم در کانادا محسوب میشود، در نتیجه از محبوبیت بسیاری برخوردار است.
کانادا مقصد مهاجرتی بسیاری از دانشجویان ایرانی به شمار میرود چرا که پس از اتمام دوران تحصیلی، برای حضور در بازار کار اقدام میکنند و برای اقامت دائم در کانادا برنامه ریزی میکنند. از امتیازات ویزای تحصیلی این است که محدودیت سنی ندارد و متقاضیان میتوانند برای مقطع ابتدایی هم اقدام کنند، روش متداولی که طی آن بسیاری از خانوادهها فرزند خود را برای تحصیل راهی کشور کانادا میکنند و در این مسیر یکی از والدین نیز میتواند به عنوان همراه دانش آموز یا دانشجو، وارد کانادا شود.
معرفی ویزای تجاری کانادا
تنوع ویزای تجاری کانادا بسیار زیاد است به همین دلیل در لیست انواع ویزای کانادا که پرطرفدار هستند، قرار میگیرد. اگر شما نیز شرایط لازم را داشته باشید، با کمک ویزای تجاری، میتوانید آینده خوبی را برای خود و خانواده رقم بزنید. نیاز به نیروی کار ماهر و مورد نیاز کانادا باعث حمایت بیش از پیش متقاضیان مهاجرت میشود و در ازای آن کانادا میزبان نیروهای متخصص و جذب ایدههای ناب در کسب و کار میشود. اقدام از طریق دریافت ویزای تجاری، راههای متعددی را پیش روی متقاضی میگذارد که در ادامه با آن آشنا میشویم.
ویزای استارتاپ: کشور کانادا از راه اندازی استارتاپ توسط افراد نخبه و متخصص حمایت میکند بنابراین اگر شرایط و پتانسیل راه اندازی استارتاپ در کشور کانادا را دارید، میتوانید برای دریافت ویزای تجاری اقدام کنید و پس از آن میتوانید فرآیند اقامت دائم را طی کنید.
ویزای تخصص: کانادا در لیست کشورهای توسعه یافته قرار دارد و برای حفظ توسعه و ارتقاء آن به نیروهای متخصص در هر بخشی نیاز دارد. افراد متخصص و با تجربه میتوانند از این نوع ویزا استفاده و شانس خود را امتحان کنند. برای این افراد شرایط آغاز به کار در شرکتهای کانادایی وجود دارد و میتوانند از ویزای کاری استفاده کنند. از آنجا که کسب و کارهای کانادا به نیروی متخصص و با تجربه نیاز دارند بنابراین این نمونه از انواع ویزای کانادا هم به صورت موقت صادر میشود و هم به صورت دائم.
ویزای خود اشتغالی: همانطور که از نام این نوع ویزا مشخص است، متقاضیان با راه اندازی کسب و کاری کوچک، زمینه خود اشتغالی خود را در کانادا فراهم میکنند. معمولاً ورزشکاران، هنرمندان و تاجران از این شیوه استفاده میکنند و به عنوان خویش فرما برای ورود به کانادا و دریافت اقامت دائم اقدام میکنند.
ویزای تجاری موقت: اهداف سیاسی و تشریفاتی، حضور در دورههای آموزشی کوتاه مدت، شرکت در نمایشگاهها و برپایی غرفه در نمایشگاه از جمله مواردی هستند که توسط این نوع ویزا انجام میشود. این نوع ویزا در گروه ویزای موقت قرار دارد.
با توجه به تنوع ویزای تجاری، بسیاری از افراد برای انتخاب نوع مناسب شرایطشان دچار مشکل میشوند و لازم است از مشاوره افراد متخصص و با تجربه کمک بگیرند.
معرفی ویزای اسپانسرشیپ
در میان انواع ویزای کانادا، نمونه اسپانسرشیپ مورد توجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت قرار گرفته است. از امتیازات حضور در کشور کانادا این است که به اعضای خانواده درجه یک و درجه دو فرد مقیم کانادا این امکان داده می شود که به خاک کانادا ورود پیدا کنند. پدر، مادر، فرزند کمتر از 22 سال، مادر بزرگ، پدر بزرگ، خواهر زاده یا برادرزاده در صورتی که سرپرستی نداشته باشند و حتی فرزند خوانده به عنوان خانواده درجه یک و دو از حمایت فرد ساکن و دارای تابعیت در کانادا بهره مند میشوند.
تا این قسمت از مقاله با انواع ویزای کانادا آشنا شدیم اما ممکن است نگران قوانین حاکم در کشور میزبان باشید و این نگرانی با دریافت مشاوره از افراد متخصص و آشنا به امور مهاجرتی در کانادا، قابل رفع است. جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با ما تماس بگیرید.
سوالات متداول
برای دریافت ویزای کانادا به چه مدارکی نیاز است؟
اقدام در زمینه هر کدام از انواع ویزای کانادا، نیازمند مدارک متفاوتی هستند که برخی از آنها مشترک محسوب میشوند. پاسپورت با اعتبار 6 ماهه، عکس 5/3*5/4، ترجمه تصویر شناسنامه و کارت ملی، فرم تکمیل شده مختص هر نوع ویزایی، مدارک مرتبط با سند ازدوج و ترجمه آن، مدارک مربوط به تمکن مالی، مدارک مربوط به نمره زبان، ترجمه سند ملکی، مدارک مربوط به رزرو محل اقامت، صورتحساب گردش مالی و ترجمه آن، ترجمه رسمی گواهی پایان خدمت برای آقایان، گواهی مربوط به عدم سوء پیشینه افراد، نامه پذیرش مربوط به تحصیل یا اشتغال و غیره از جمله مدارکی هستند که بایستی به صورت دقیق به همراه ترجمه تهیه کنید و ارائه دهید.
مراحل دریافت ویزا چگونه است؟
در حالت کلی برای اخذ انواع ویزای کانادا دو روش وجود دارد، در روش اول میتوانید به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت کنید و در روش دوم نیز با مراجعه به سفارت کانادا میتوانید درخواست خود را اعلام و پیگیری کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب مسیری درست میتوانید با مشاوران متخصص و با تجربه ما در تماس باشید.
مطالب پیشنهادی
- 10 مدارک مورد نیاز ویزای کانادا توریستی
- ویزای کانادا چیست؟ انواع و شرایطش رو میدونید؟
- 6 نکته مهم انگشت نگاری برای ویزای کانادا
- 0 تا 100 پیکاپ ویزای کانادا
- قیمت ویزای فرانسه چه مبلغی است؟ به کجا و چگونه پرداخت کنیم؟
- 6 شرایط مهم ویزای شینگن
- 10 روش اخذ ویزای شینگن | قیمت، شرایط، سریع ترین راه
- اخذ ویزای ایتالیا | قیمت + انواع + تمکن مالی + توریستی
- اقامت یونان با خرید ملک
- افسردگی در مهاجرت