اخذ ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن تضمینی با سریعترین راه و بدون ضمانت

اخذ ویزای شینگن

شینگن پیمانی است که بین ۲۶ کشور اروپایی بسته شده است. در واقع برای ورود به هر کدام از این کشورها، فقط اخذ ویزای یکی از آن‌ها لازم است. کشورهای عضو شینگن، محدودیت‌های رفت و آمدی و مرزی به یکدیگر را ندارند. در واقع می‌توان گفت تمام کشورهای عضو شینگن، یک کشور واحد و یکسان محسوب می‌شوند. نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که رفت و آمد افراد دارای ویزای کشورهای عضو شینگن به سایر کشورهای عضو، راحت و آسان است. اما به همان اندازه هم ورود افراد از کشورهای دیگر که عضو شینگن نیستند سخت است؛ بنابراین اخذ ویزای شینگن کاری نسبتا دشوار بوده و این ویزا ارزش و اعتبار بسیار بالایی دارد.

برای مثال کشور ایتالیا یکی از کشورهای عضو شینگن است. اگر شما ویزای کشور ایتالیا را داشته باشید، برای سفر به سایر کشورهای محدوده شینگن نیازی به دریافت ویزای آن کشور ندارید. در نتیجه به راحتی می‌توانید با ترن یا هواپیما به کشور مورد نظر خود سفر کنید. در سال ۱۹۸۵ برای اولین بار پیمان شینگن تصویب شد.

 

کشورهای محدوده شینگن

همانطور که قبلاً اشاره کردیم، ۲۶ کشور عضو پیمان شینگن هستند. اتریش، آلمان، مجارستان فرانسه، پرتغال، اسپانیا، بلژیک، اسلواکی، لهستان، ایتالیا، سوئیس، سوئد، اسلوونی از کشورهای عضو شینگن هستند. هلند، یونان، نروژ، دانمارک، فنلاند، ایسلند، جمهوری چک، لاتویا، استونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، لیختنشتاین و جزایر فارو از دیگر کشورهای عضو شینگن هستند. سه کشور سوئیس، نروژ و ایسلند عضو اتحادیه اروپا نیستند. اما دارای عضویت شینگن هستند.

اخذ ویزای شینگن
اخذ ویزای شینگن

سفری راحت به محدوده شینگن

در صورتی که فردی دارای شرایط خاصی باشد می‌تواند به راحتی به کشورهای عضو شینگن سفر کند. شهروندان کشورهایی که عضو شینگن هستند و همچنین افرادی که اقامت آن‌ها توسط یکی از کشورهای محدوده شینگن صادر شده باشد. شهروندانی که عضو اتحادیه اروپا هستند نیز به راحتی به کشورهای شینگن سفر خواهند کرد. برخی از کشورهای غیر از اتحادیه اروپا نیز دارای شرایطی هستند که برای سفر حداکثر ۹۰ روز نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند. بنابراین شهروندان این کشورها نیز می‌تواند به راحتی سفر خود به کشورهای عضو شینگن را انجام دهند.

حتما بخوانید: 10 روش اخذ ویزای شینگن | قیمت، شرایط، سریع ترین راه

کشورهای معاف از اخذ ویزای شینگن

همانطور که پیش‌تر گفتیم برخی از کشورها دارای شرایطی هستند که نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند. مردم این کشور می‌توانند به راحتی به کشورهای شینگن سفر کنند. این کشورها عبارتند از: آلبانی، آندورا، آنتیگوا، باربودا، آرژانتین، استرالیا، باهاما، باربادوس، بوسنی و هرزگوین، برزیل، کانادا، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، دومینیکا، السالوادور، جورجیا، گرنادا، گواتمالا، ایالت واتیکان. سایر کشورهای معاف از اخذ شینگن نیز شامل این کشورها هستند که به آن‌ها اشاره می‌کنیم. هندوراس، اسرائیل، ژاپن، کیریباتی، مقدونیه، مالزی، جزایر مارشال، موریس، مکزیک، میکرونزی، مولداوی، موناکو، مونته نگرو، نیوزلند، نیکاراگوئه، پالائو، پاناما. پاراگوئه، پرو، ساموآ، سان مارینو، سیشل، صربستان، سنگاپور، سلیمان جزایر، کره جنوبی، سنت کیتز و نوویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادینها، تیمور شرقی، تونگا، تووالو، اوکراین، امارات متحده عربی، اروگوئه      ، واناتو و ونزوئلا نیز از دیگر کشورهای معاف از اخذ ویزای شینگن هستند.    

 

اقدامات لازم برای اخذ ویزای شینگن          

برای اخذ ویزای شینگن در ابتدایی‌ترین مرحله، شما باید هدف خود از سفر به اروپا را تعیین کنید. ممکن است شما قصد سفر توریستی به اروپا را داشته باشید. یا امکان دارد که قصد شما از سفر، بیزینس و کار، مسائل پزشکی و یا مسائل دیگر باشد. در این صورت در هر یک از این موارد، شرایط سفر متفاوت است. در این صورت اگر دعوتنامه دارید، آن را هم در نظر گرفته و بررسی می‌کنید. سپس اقدامات لازم را انجام می‌دهید. در این قسمت از مقاله می‌خواهیم اقدامات و مراحل قبل از سفر را به طور خلاصه بیان کنیم.

 

  • تعیین نوع ویزا

در اولین اقدام، شما باید نوع ویزای خود را تعیین کنید. تعیین نوع ویزا بر اساس هدف شما انجام می‌گیرد. اگر قصد تحصیل دارید، باید ویزای تحصیلی دریافت کنید. اگر قصد سفر دارید، باید برای اخذ ویزای شینگن توریستی اقدام کنید.

 

  • گرفتن وقت سفارت

مرحله دوم گرفتن وقت سفارت است. این قسمت نیز بر اساس نوع ویزای شما تعیین می‌شود. به طور مثال، اگر ویزای شما از نوع تحصیلی و برای کشور آلمان باشد، حدود ۳۶ ماه زمان برای دریافت وقت سفارت لازم است. اما اگر ویزای شما توریستی باشد، به حدود ۳ ماه زمان نیاز است. برای سایر کشورها نیز، روال به همین صورت است. پس قبل از برنامه‌ریزی برای سفر، حتما وقت سفارت و انگشت‌نگاری را نیز در نظر داشته باشید.

 

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن

مرحله بعدی آماده کردن مدارک است. مدارکی که آماده می‌کنید باید بر اساس چک ‌لیستی باشد که سفارت به شما می‌دهد. پس از آماده کردن مدارک، آن‌ها را برای ترجمه به یک دارالترجمه بدهید. جواب شما از طرف سفارت، پس از بررسی دقیق مدارک به شما ابلاغ می‌شود. البته ممکن است بعضی از سفارت‌ها با شما مصاحبه کنند. پس از حدود دو تا چهار هفته جواب شما ارسال می‌شود. در این صورت به همراه رسیدی که در روز مصاحبه به شما داده‌اند برای دریافت جواب خود به سفارت بروید. اگر جواب شما مثبت بود، می‌توانید ویزای خود را دریافت کنید. اما اگر پاسخ شما منفی بود، باید حدود دو تا چهار ماه بعد با رفع موارد ریجکتی، دوباره اقدامات لازم برای اخذ ویزای شینگن خود را انجام دهید.

اخذ ویزای شینگن
اخذ ویزای شینگن

شرایط اخذ ویزای شینگن توریستی

برای اخذ ویزای شینگن توریستی، نیاز به شرایطی هست که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم. در صورتی که شما تمامی این شرایط را داشته باشید، به راحتی می‌توانید ویزای شینگن خود را دریافت نمایید. شرط اول برای اخذ ویزای شینگن، مطابق آنچه در ابتدا گفتیم، تعیین هدف شما از سفر است. پس از اینکه هدف خود را تعیین کردید باید ببینید که آیا شرایط سفر را دارید با خیر. اگر تاجر هستید و قصد سفر کاری را دارید، باید دعوتنامه‌ای از طرف شرکتی که قرار است با آن ملاقات و معامله کنید داشته باشید. در غیر این صورت ممکن است درخواست شما ریجکت شود.

شرط دوم دارا بودن تمکن مالی است. برای اخذ ویزای شینگن، مانده حساب شما باید به مقدار کافی باشد. سفارت باید مطمئن شود که شما توان پرداخت هزینه‌های خود در طول سفر را دارید. موضوع دیگر این است که به هر حال تمام این کشورها دوست دارند که شما در آنجا دست به جیب شده و پول خرج کنید. این همان صنعت توریسم است؛ بنابراین شما باید تمکن مالی کافی را برای سفر به این کشورها داشته باشید.

شرط سوم باز هم به مسائل مالی مربوط می‌شود. شما باید گردش مالی ۴ تا ۶ ماه اخیر خود را به سفارت تحویل دهید. این موضوع به این دلیل است که سفارت بداند شما از تمکن مالی خوبی برخوردار هستید و از نظر مالی مشکلی ندارید. همچنین سفارت می‌خواهد بررسی کند که گردش حساب شما با شغل و مانده حسابتان متناسب است یا خیر. اگر در بررسی‌های صورت گرفته، برای سفارت ابهامی به وجود بیاید، ممکن است درخواست شما ریجکت شود.

شرط چهارم اطمینان از بازگشت شما به کشور است. یکی از موارد مهمی که به سفارت اطمینان می‌دهد که شما به کشور خود باز خواهید گشت، داشتن وابستگی عاطفی است.

 به طور مثال، اگر شما یک خانواده شش نفره هستید، برای دریافت ویزا برای تمام اعضای خانواده اقدام نکنید. در بار اول سفر خود، سعی کنید یک یا دو نفر از اعضای خانواده به سفر نیامده و در ایران بمانند. با این کار، شما به سفارت این اطمینان را می‌دهید که حتما به وطن خود بازگشته و کشور شینگن را ترک خواهید کرد.

حتما بخوانید: ویزای ایتالیا تضمینی| توریستی، قیمت، مدارک، شرایط

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

مدارکی که برای اخذ ویزای شینگن مورد نیاز هستند شامل موارد ذیل می شوند.

  • تمامی مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی
  • پاسپورت (البته دقت کنید که پاسپورت شما باید از تاریخ پایان سفر تا انقضای آن، اعتبار حداقل ۷ ماهه داشته باشد)
  • دو قطعه عکس (عکس‌ها باید بدون حاشیه و پس زمینه و از نوع رنگی باشند)
  • سند ملکی (سند ملکی، ضمانت شما نیست و از شما گرفته نمی‌شود. بلکه برای این است که سفارت از دارایی شما مطلع باشد)
  • مدارک و اسناد شغلی (تمام مدارکی که مربوط به شغل شما است باید برای سفارت آماده شود)
  • مدارک و اسناد مالی (گواهی تمکن مالی شما به همراه پرینت گردش حساب ۴ تا ۶ ماه اخیرتان باید برای سفارت آماده شود. البته بین تمکن مالی و گردش حساب شما باید هماهنگی و همخوانی وجود داشته باشد. در زمان فعلی با توجه به اینکه نرخ ارز بسیار بالا رفته است، تمکن مالی شما باید حدود ۱۰ هزار دلار باشد)
  • مدارکی برای اثبات هدف از سفر و محلی که قرار است اقامت داشته باشید (این مدارک می‌توانند دعوتنامه اقوام و نزدیکان به همراه اسناد اقامتی آن‌ها باشد. یا مدارک مربوط به رزرو هتل)
  • مدارک مربوط به رزرو بلیط: تاریخ رفت و برگشت هواپیما باید با تاریخ شروع و پایان رزرو هتل یا دعوتنامه نزدیکان شما یکسان باشد)
  • داشتن بیمه مسافرتی (بیمه مسافرتی شما باید بین ۳۰ تا ۵۰ هزار یورو بوده و کپی آن باید به سفارت داده شود)
  • پول نقد برای انگشت‌نگاری (به جز سفارت سوئد، سایر سفارت‌ها برای انگشت‌نگاری، مبلغی را از شما دریافت می‌کنند. این مبلغ باید به یورو و به صورت نقدی پرداخت شود. هزینه اخذ ویزای شینگن از حدود ۹۵ یورو تا حدود ۱۳۰ یورو می‌تواند متغیر باشد)

سؤالات مرسوم در مصاحبه سفارت

شاید برایتان سؤال پیش بیاید که در مصاحبه سفارت معمولا چه سؤالاتی پرسیده می‌شود. اطلاع از پرسش‌هایی که قرار است از شما صورت بگیرد، شما را آماده‌تر و آگاه‌تر خواهد کرد. سؤالاتی که از افراد پرسیده می‌شود معمولا شامل وضعیت تأهل، مدت زمان ازدواج، شغل همسر، دلیل نیاز به این ویزا و دلیل سفر به کشور مورد نظر است. همچنین همسفران شما، تعداد فرزندان و وضعیت تحصیلی آن‌ها، داشتن اقوام در کشور مربوطه و علت برگشت به کشور خود نیز بخشی از این سؤالات هستند. البته سؤال در مورد تمکن مالی شما نیز معمولا جزء این پرسش‌ها هستند.

اخذ ویزای شینگن
اخذ ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

برای اخذ ویزای شینگن بهتر است انواع آن را بشناسید. عموما چهار نوع ویزای شینگن وجود دارد. نوع A، نوع B، نوع C و نوع D. در ادامه این مقاله به توضیح هر یک از این انواع می‌پردازیم.

ویزای شینگن نوع A

در این نوع ویزا که به ویزای فرودگاهی نیز معروف است، مسافر فقط می‌تواند به یکی از فرودگاه‌های عضو شینگن وارد شود؛ بنابراین نمی‌تواند از فرودگاه خارج شده و از همان‌جا باید پرواز خود را عوض کند.

 

ویزای نوع B

این ویزا به ویزای ترانزیت نیز معروف است. مسافر با داشتن این ویزا می‌تواند از محدوده شینگن، طی مدت پنج روز عبور کند.

 

ویزای نوع C

به این نوع ویزا، ویزای کوتاه ‌مدت نیز گفته می‌شود. مسافر با داشتن این ویزا می‌تواند بین یک تا نود روز در کشور مربوطه اقامت داشته باشد. البته این موضوع به نوع درخواست و همچنین موافقت آفیسر و کنسولگری نیز بستگی دارد. این نوع ویزا می‌تواند از نوع سینگل و یا مولتی باشد.

 

ویزای نوع D

این ویزا به ویزای بلند مدت نیز معروف است. در این نوع ویزا، مسافر می‌تواند اقامتی بیشتر از ۹۰ روز را در کشور عضو شینگن داشته باشد. البته تعداد روزهای اقامت به نوع درخواست و موافقت کنسول بستگی دارد.

حتما بخوانید: ویزای فرانسه تضمینی؛ اقامت، توریستی +هزینه+ شرایط

تعریف ویزای سینگل و مولتی

ویزای سینگل به ویزای یک بار ورود هم معروف است. در این نوع ویزا شما فقط یک بار می‌توانید به کشور عضو شینگن ورود داشته باشید. حتی اگر ویزایتان همچنان اعتبار داشته باشد. اما ویزای مولتیپل یا چند بار ورود، به شما امکان چند بار ورود به کشور عضو شینگن را می‌دهد. البته این موضوع در محدوده زمانی اعتبار ویزایتان است.

 

جمع بندی

در این مقاله سعی داشتیم به موضوع اخذ ویزای شینگن بپردازیم. در یک نگاه کلی اگر بخواهیم شرایط اخذ ویزای شینگن را مورد بررسی قرار دهیم باید به موارد ذیل اشاره کنیم.

نوع ویزای شینگن مورد نیاز خود را مشخص کنید. محلی را که باید درخواست خود را در آن ثبت نمایید پیدا کنید. زمان مناسب برای ثبت درخواست خود را نیز تعیین کنید. سپس نوبت به رزرو قرار ملاقات می‌رسد. پس از آن فرم درخواست ویزای خود را پر کنید. در این مرحله، مدارک مورد نیاز خود را جمع‌آوری کنید. حال نوبت به مصاحبه سفارت می‌رسد. پرداخت هزینه ویزا را نیز در نظر داشته باشید. اکنون باید منتظر جواب خود باشید. تمام این مراحل را به درستی انجام دهید. اما برای اینکه کارهای خود را بدون نقص انجام دهید بهتر است با یک مشاور حرفه‌ای مشورت کنید.

 

منبع 1

مطالب پیشنهادی:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

 

سوالت رو اینجا بپرس

ما در هر ساعتی پاسخگوی شما هستیم

× یوسفی هستم چطور میتونم کمکتون کنم؟